Anställning

Rekryteringsprocess

Våran rekryteringsprocess har fem faser som inkluderar urval, intervju, arbetserbjudande, anställning och onboarding.

Urvalsprocess

Vårt urval startar genom att granska och kategorisera ansökningarna. De som vi väljer blir kontaktade via telefon för att bekräfta informationen dom har försett oss med. Vi samlar även ytterliggare information om kandidatens egenskaper som kan komma att krävas för en framgångsrik kandidat. Kandidaterna blir sedan inbjudna till intervjuer.

Intervju

Kandidaten blir sedan inbjuden till oss för en intervju där vi diskuterar kandidatens kunskaper, arbetserfarenhet och förväntningar av det ansökta jobbet. I det fallet att kontakten är perfekt för jobbet och kan bevisa att den fyller alla krav för jobbet så kan vi även låta kandidaten gå vidare utan intervju hos oss.

Anställningserbjudande

De kandidater som går vidare får sedan sina första formella anställningserbjudanden. Kandidaterna blir alltid informerade om att de gått vidare till nästa steg eller ej. Dessutom förser vi kandidaterna med feedback då vi vill att kandidaternas upplevelse av processen ska vara lärorik.

Anställning

När en kandidat har tackat ja till arbetserbjudandet så slutför vi villkoren av anställningen och klargör viktiga ordningsregler och företagsregler. Avslutningsvis så blir kontraktet underskrivet av båda parter och anställningen kan påbörjas.

Onboarding

Vi ordnar resan utomlands om den behövs. När den anställde anländer så blir den välkomnad av företagets representanter och får möta teamet. Vid detta tillfälle diskuterar vi även transport till och från arbetet. Sedan tas den anställde till sin bostad som ordnats av företaget.

Har ni frågor? Kontakta oss gärna!