För jobbsökande

Bemanning är en populär lösning för personaladministration. De anställda har möjligheten att jobba på åtskilliga projekt på olika företag, det ger även en konkurrenskraftig lön och ger omfattande erfarenhet. Fortsätt läs för att förstå de fördelar som man åtnjuter när man jobbar genom ett bemanningsföretag.

Ett jobbkontrakt och tydliga arbetsförhållanden

De anställda skriver enbart kontrakt med oss och jobbar med våra partners på lång tids- eller kort tids uppdrag. Det är en utmärkt möjlighet för att få arbetserfarenhet för alla. Unga eller dom som letar efter ett deltidsjobb kan också utnyttja denna möjlighet.

Stabil arbetsmängd

Våra partners är stabila och tillförlitliga företag. Vi garanterar jobb med konstanta arbetstimmar och arbetsmängd. Om det finns behov kan även våra anställda omplaceras till ett annat företag.

Kontinuerligt lärande

Som anställd på ett vanligt företag kanske du har upplevt att du börjar bli uttråkad genom att göra samma sak om och om igen och detta leder slutligen till att du inte utvecklar eller lär dig nya kunskaper. Däremot om du jobbar som anställd hos oss ger det dig möjligheten att vidareutveckla dig själv genom att ta del av nya projekt, ta till dig nya kunskaper och erfara olika arbetsmiljöer och kulturer.

Utveckling av social kompetens

Anställda hos oss möts av olika arbetsmiljöer. Den anställde möter olika kollegor, får möjligheten att skapa ett nätverk av kontakter på olika företag och förbättra sin sociala kompetens. Bättre social kompetens gör det möjligt för den anställde att bättre anpassa sig till nya situationer och förstärker självförtroendet och kommunikationsförmågan. Dessutom har du möjligheten att lära dig andra språk när du jobbar utomlands.

Söker du jobb?

Skicka in ditt CV och beskriv vad för jobb du är intresserad av till info@talentsearcheu.com eller fyll i detta formulär. Vi kommer sedan att kontakta dig för att diskutera dina förväntningar i mer detalj.